Om jag bara kunde vrida tillbaka tiden litegrann.

Det gör så ont. Det gör fysiskt ont i mig när jag tänker och ser bilder på dig Robin, att se alla må så otroligt dåligt. Höra alla tomma ord om att det blir bättre. Det blir inte bättre, du kommer inte tillbaka. Om jag bara kunde vrida tillbaka tiden litegrann.. Det finns inga ord för det som har hänt. Ingenting man kan säga för att trösta.

Hoppas du mår bättre nu.

Alla är så tom just nu.

Fortfarande i Östersund, har inte riktigt bestämt vilket tåg jag ska ta hem. Har dock bestämt att jag ska träffa Viktoria inne i stan innan jag åker. Min allra bästa Viktoria. Träffades på ett läger en gång för många år sedan, blev ovänner och pratade inte med varandra på hela veckan. Vi slogs och skrek istället för, men ödet tyckte inte att vi skulle vara ovänner utan vi hamnade på samma lägervecka året efter också. Tur var väl det, för hon är en underbar människa.

Vi har tappat mycket kontakt nu på senaste tiden, växt ifrån varandra som man så fint brukar säga. Men det är inte vad det handlar om, det handlar om att man tar folk för givet hela tiden. Vi måste sluta upp med det, för det gör att man glider ifrån sina allra bästa vänner. Glider ifrån sina närmaste. Inte roligt! Så jag och Viktoria har börjat om nu, vi har bestämt oss för att börja där allting startade. Ja självklart inte med bråk och slagsmål utan med brevskrivning, för innan vi skaffade msn så skrev vi brev. Det var härligt!

Men nu kan vi lämna Viktoria så kan jag berätta kort om min dag. Jag fick sovmorgon, härliga Sofie lät mig sova ut. Det var skönt, jag behövde det verkligen. Klev upp och åt lunch, sedan så hade Sofie prov och läraren insisterade på att jag också skulle skriva provet. Det enda korrekta som jag fick ner på papperet var mitt namn och tur var väl det. Att mitt namn var rätt alltså..


Kom igen nu!

Såhär står det på Childhoods hemsida:

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här kommer min länkning till http://www.uppdragbarn.se/. Om ni gör samma sak så blir det mycket pengar på en dag! Vem vill inte vara med och hjälpa till?

could it be any harder?

You left me without say goodbye
A friend so sweet I don't deserve
You were always so good in my eyes
the only thing against us now is time


Could it be any harder to say goodbye to you?
Could it be any harder to watch you go, to face what's true
If I only had one more day

I lie down and blind myself with your laugh
A quick fix of hope is what I'm needing
And i wish that i could turn back the hours
But i know i just don't have the power

I'd jump at the chance
We'd drink and we'd dance
And I'd listen close to your every word,
As if its your last, I know its your last,
Cause today, oh, you're gone


Like sand on my feet
The smell of sweet perfume
You stick to me forever,baby
and I wish you didn't go,
I wish you didn't go
I wish you didn't go away
To see you again,
With life in your hands

It couldn't be any harder

Skrev om några rader i låten.. Till dig Robin. Hoppas att vi ses igen snart. Då ska jag berätta om allt som hänt medans du var borta och du ska berätta om allt som hänt dig. <3

Orden räcker inte till längre..

Vet inte vad jag ska säga mer, vet inte hur jag ska kunna trösta alla. Fyfan vilket helvete! Åååh, har en så tydlig bild av Robin framför ögonen hela tiden. Det känns så jävla konstigt.. Fiskviken, älvåsen, leta efter en borttappat cross. Saker man vill gå igenom med folk fler gånger. Men nu saknas en så det kommer aldrig bli som det var förr.

Anton fick det verkligen att snurra i huvudet i lördags när jag fick veta det. Höra Niklas i telefonen. Ville liksom ha en bekräftelse på vad Anton precis hade berättat, men de räckte med att bara hör Niklas svara i telefon så visste jag. För allt han sa lät så tomt och sorgset.

Jag hoppas du sover gott Robin. Vi ses igen!


Rubrik

Vet inte riktigt vad jag ska sätta för rubrik.. För det finns nog ingenting som passar, ingenting som kan beskriva det jag känner just nu.

Jag fick veta för ett tag sen att en kompis tagit livet av sig. Så jag kommer nog inte vara så aktiv här, mindra än vanligt alltså. Uscha! Fyfan..

Vila i frid Robin <3

RSS 2.0