33 dagar kvar tillsammans.

Det märks att sommaren är påväg. Alla är så glada. Idag på skolan satt vi på altan, drack festis och käkade glass. Pratade om vad vi ska göra sedan och kom fram till en sak: det kommer att bli tomt. Solen sken och allting kändes så otroligt underbart. Det gör det fortfarande. Jag åker upp till Ramundberget igen om 9 dagar, möjligtvis 8. Det är afterski 1000 och det kommer bli helt grymt. Jag ska dock jobba, men det spelar ingen roll. 


Underbart.

4 månader kvar tills jag flyttar.

Ramundberget hjärta mig.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller vart jag ska sluta. Jag kommer att ladda upp bilder istället. Dom får tala för mig. Kanske en liten sammafattningen av veckan kommer senare, just nu måste jag bara samla ihop mig lite. Känns som att jag lämnade kvar en del av mig i Ramis.

En sak kan jag iallafall berätta lite fort. Igår fick jag jobba när det var nattklubb på Rudolf. Först diskplock sen bar. Stööört roligt.




Sjukt bra!



Det är helt sinnes vad bra Astrix är! Psy.

9/4 -07

Idag för två år sedan lämnade luften mina lungor och allt blev så svart. För två år sedan fick jag veta av min mamma att Mona tagit livet av sig. Glada, fina och underbara Mona. Jag och alla andra saknar dig! Hoppas du har det bra. Puss


Barndomsminne!

Igår när vi var hos Micke så kom Jimmy och Robin dit och så spelade dom den här låten.  




När jag var liten så umgicks min mor och far väldigt mycket med Marie och Veronika, innan dom separerade och det bästa jag visste var när Marie spelade gitarr för oss och sjung. Eller det är det fortfarande. Min idol!

Svårt.

En sak är säker. Nu skiter jag helt i Stöde och det ska bli så otroligt skönt att komma härifrån. :)


RSS 2.0