Peace&Love

Det sjukaste och det mest underbaraste. Jag har haft en otroligt bra vistelse på Peace&love nere i Borlänge. Med strålande sol, ett härligt sällskap och underbara artister har jag ungefär ingenting att klaga på. Promoe var grym, Immortal Technique var sjuk, Kalle Baah och Governor Andy.. Ja vad säger man. Bäst. Och så Atmosphere, rikigt bra. Sedan min man, Timbuktu. Åååh, att få stå där och se han igen på scenen bättre än sist, snyggare än sist och mycket mycket mer scennärvaro än sist var liksom pricken över i:et. Tråkigt att jag inte såg Mötley eller Volbeat, att jag sket i Lars Winnerbäck och Håkan Hellström. Kanske det beror på den där roliga jävla campingen, eller att jag inte var där för att se dem, eller att jag kanske bara fastnade i allt det underbara runt omkring. Håkan och Lars har jag redan sett och det var bland det bästa jag varit med om, rädd att förstöra de fina tror jag att jag inte ville gå. Men Mötley.. Oj. Lite ångest över det faktiskt.

Jag har inte riktigt landat, vet knappt vad jag skriver. Bakfyllan är borta, (den lilla jag hade) men segheten i kroppen och huvudet som känns alldeles tungt kommer nu. En dusch var skönt, men det kändes som att jag inte ens ville tvätta av mig de här dagarna för så bra har det varit.

Det känns skönt att vara hemma. Men samtidigt känns det som att jag skulle kunnat stanna några dagar till. Jag har kramats med de bästa, sjungit till de bästa, blivit bakis och blivit full, haft svettiga kläder, inte duschar på flera dagar och därför haft det fetaste håret någonsin. Men gud vad jag är nöjd. Riktigt tok nöjd och jag bara vill åka igen.

Jag fick träffa Ramis folk igen. Ludde, Joppe, Jakob, Hanna, Eve, Josse, Sara, Crille, Johan, Hedvig, och Anna. Det kändes fint.

Sängen känns lockande och ögonen faller snart igen. Godnatt!


Sådär ja.

Jag vet att jag är väldigt seg på att göra saker och ting. Men det är mycket nu, allting ska ju fixas inför fredagen. När det verkligen smäller, då är det slut! Det känns skönt, och det känns tråkigt på samma gång. Som jag tidigare skrivit. Men nu kommer det iallafall lite bilder ifrån balen. De jag hade på min kamera, resten laddar jag upp senare.

 Mitt hår.

 Lite halvdålig bild från precis innan vi åkte.


 Jag och världens finaste kusin.

 Sedan lite bilder ifrån efterfesten. Emil var på G.


 Jag och fina Tim. Ser dock lite dragen ut där.. ?

 Senare på kvällen släppte jag och Stina ner våra uppsättningar, otroligt skönt.

 Avslutar med en bild på mig och min bästa Viktor.

Jag ska lägga upp fler bilder någon annan dag, orkar inte nu.

Angående bilder.

Jag ska bjuda på bilder ifrån balen. Men jag måste sitta på mammas dator gör att göra det. Men det kommer snart, har heller inte fått alla bilder jag vill ha därifrån.

RSS 2.0