header

Snaaaart, mycket snart hoppas jag på så ändras min design här på bloggen. Den är snygg nu men den är gammal och jag gillar inte gammalt. Min väldigt underbara vän emsoor ska fixa min design åt mig. Hon är duktig som sjutton och jag vet att den kommer bli hur bra som helst! :) Efter det ska jag blogga som fasiken. Nu ska jag och mamma ut med hundarna på en promenad och jag ska samtidigt söka sommarjobb. Wish me good luck!

rainbow

Jag förstod det inte då. Men min värld var fylld av färger, liv och lycka. Min värld var vacker när du snurrade med mig. Jag dansade i regnbågens färger, men aldrig ensam utan tillsammans med dig. Men min fina värld av färger som jag målade tillsammans med dig började försvinna och våra färger tog slut. Varför tog färgen slut? Vem styr över när färgerna ska fyllas på och vad bestämmer när det ska bli grått? Fanns det någonting jag kunnat göra för att spara på våra färger? Jag tror inte det, för våra tilldelade färger tillsammans var slut. Men jag har mina kvar. Jag vill bara inte måla eller dansa själv. Måla himlen röd, blå, vit eller svart om du vill. Bara du fortsätter måla ska jag måla min värld med färger igen.

Jag kan aldrig skriva det många gånger nog. Jag saknar dig Marie. Världens finaste färg jag aldrig mer kommer kunna måla med.


Woho

Idag åker jag till ramundberget. Jag är lycklig!

RSS 2.0