love life!

Har haft första riktiga helgen i huset nu, utan kartonger och utan kassar som ska packas upp.. eller ja, lite småpyssel är det väl kvar. :P Men iallafall så trivs vi som fiskarna i vattnet, vi gjorde verkligen rätt i vårat val!

I helgen så var jag på Ikea en sväng med Stina och handlade lite tjaffs. Blommor & krukor, komposthink, hållare för plastpåsar, hall- & badrumsmatta.. Ja säkert någonting mer också. Efter det så åkte vi till downlake och ställde iordning med de nya sakerna och lite av de gamla. ;P Sen väntade vi på att Tommy skulle höra av sig eftersom jag skulle hämta han i stan. När han ringde åkte vi in till lägan och hämtade han + lite saker som var kvar där & sen släppte vi av Stina och for hem tillbaks till vårt fina hus! :D Myste på lite men somnade rääätt så fort.

Hade ställt klockan på 10 i söndags för att moderkakan och min moster skulle komma ner så den sistnämnde fick ta sig en titt på köpet vårat =) hehe och det blev ju godkänt. Efter dom hade åkt så myste jag och Nellie litegrann i soffan innan vi åkte in till staden. Tommy var nämligen i lägenheten och städade ur den, duktig som han är! Jag hade tänkt att åka och kolla en sväng på fyndlagret medans han gjorde lite mer nytta men tji fick jag, var där 5 över tre och dom stängde ju tre.. Back till lägan och hjälpa till litegrann innan vi åkte på citygross och handlade mat. Vi skulle äta tacos men det blidde inte så när vi väl kom hem eftersom vi hade missat köttfärssen ;) haha fail! Det blev mammas pasta och fläskfilégryta, lika gott om inte lite godare.

Somnade iallafall mätt, nöjd och otroligt belåten med allt på söndagkvällen.
sammanfattning

Hej o hå!
Här har det varit lite dött den senaste tiden, det senaste året? haha.
MEN det beror endast på att jag har haft så mycket för mig att bloggen fått vila lite.

I korta drag; har köpt hus med mitt ♥:a i nedansjö. Vi har bott där i en vecka nu fast det känns som en livstid! & med det menar jag inget negativt utan vi trivs så ofantligt braaaa! Det är en sjuk känsla att komma hem till sitt eget hus, min finafina pojkvän och min underbara hund på kvällarna efter jobbet.

Sedan har jag fått jobb, på ett företag i fränsta som heter focus.. Trivs jättebra med både jobbet o arbetskamraterna. Tackar för det!

Sista men INTE minsta händelsen i mitt/vårt liv är.. dadadaam att vi ska ha barn! Den 16e juni har vi det beräknade födelsedatumet och vi väntar en liten pojke. Det är så underbart att orden inte räcker till.. & jag längtar och längtar efter att få se vår lilla knodd. =)

Jag kan med handen på hjärtat säga att min lycka är så total just nu att det är skrämmande.. Men nu vet ni iallafall lite om vad som hänt i mitt liv. Tack för mig.

RSS 2.0