I hjärtat mitt

Det var en söndag för 5 år sedan, i en lägenhet i järpen som hjärtat mitt gick sönder. Jag sa hejdå till dig på fredagen, kramade din lilla späda kropp och vi sa att vi älskade varandra. Jag hade en känsla, men den hade jag haft i så många år så varför skulle den stämma nu? Du krigade dig igenom allt, så varför skulle jag tro att du inte skulle klara det här? 

Mamma och pappa lämnade mig på lördag, på söndags morgonen säger Moa "nu kommer din pappa" jag började skratta, för varför skulle han komma tillbaka dagen efter? "Jo men han kommer faktiskt" så jag sprang till fönstret och tittade, och det stämde. Jag sprang till ytterdörren och kutade ner för trapporna, öppnade porten och där stod mamma och pappa. Utan ett ord så visste jag vad som hade hänt. Du var död. Allting svartnade för  mig, jag sprang runt i en cirkel alldeles galen. Slet mig i håret. Mamma försökte ta i mig men jag slog bara bort henne. Och nyckeln till porten hade jag glömt i lägenheten så jag kunde inte gå upp. Kuratorn på skolan kom efter bara någon minut, utan att vi ringt efter henne. Som om att en högre makt kände att hon behövde åka dit. Hon låste upp porten & jag sprang upp för trappen, in i lägenheten där Jessica & Moa står & undrar vad som hänt. "Min syster har dött" sa jag, sen tog jag en Ikea kasse och packade ner alla möjliga konstiga grejer. Jag var så chockad. Hemresan minns jag ingenting av, inte tiden hemma heller. Jag var inte kvar så länge hemma för det gjorde så ont, att se allting som påminde om dig. Du var min bästa vän och min storasyster. Hur skulle jag kunna leva utan dig? Då kändes det som om att jag aldrig skulle klara av att ta ett andetag utan att hjärtat skulle sprängas på mig. Utan dina andetag kändes alla andetag menlösa. 

Men jag lärde mig att leva, så småningom. 

Jag saknar att bråka med dig. 

Jag saknar att få ett mms på dig i olika outfits & frågan "kan jag ha det här?" Jag saknar att somna på din soffa. Jag saknar att äta gårdagens godis till frukost. Jag saknar ditt skratt. Jag saknar din lukt. Jag saknar att du skäller på mig. Jag saknar att hämta kaffe ur frysen hos dig. Jag saknar att lyssna på musik med dig. Jag saknar min syster. ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0